Culy
Culy Afhalen 16 januari 2016

Belloni Delicatessen

Nick Belloni is nog maar 21, maar opende een paar maanden geleden zijn zijn eerste zaak. Bij Belloni Delicatessen in Helmond kom je voor een straffe espresso, huisgemaakte focaccia’s met Italiaans beleg en de lekkerste delicatessen.

Nick’s passie voor de Italiaanse keuken is ontstaan door de puurheid van de gerechten en ingrediënten, maar ook de passie die de Italianen hebben voor eten in het algemeen.

Het zijn vaak de simpele producten die van geweldige kwaliteit zijn en zorgen voor de mooiste gerechten. Ook is hij gevallen voor de instandhouding van traditie en ambacht, en hij werkt dan ook graag samen met gespecialiseerde familiebedrijven uit Italië.

Met zijn eigen zaak hoopt hij het gevoel dat je in een klein Italiaans tentje zit op te roepen, maar dan in Helmond en dus een stuk dichter bij huis.

Belloni Delicatessen

Geniet van een mooie kop koffie (niet alleen espresso, maar ook cappuccino, latte en americano staan op het menu), een royaal belegd broodje (van porchetta tot mortadella en van tonijn tot gorgonzola), schalen antipasti, een salade of huisgemaakte pasta.

Ook kun je hier dus terecht voor Italiaanse delicatessen. Denk aan vleeswaren, kazen, olijfolie, pasta, wijn en natuurlijk zoete lekkernijen.

De prijzen variëren: broodjes doen nog geen €5,- per stuk, voor een portie antipasti betaal je rond de €7,50 en de salades bestel je vanaf €6,50. En kun je niet kiezen? Dan is er een lunchmenu voor €10,- per persoon, waarbij je een portie antipasti, een belegd broodje naar keuze en een kop koffie krijgt.

Belloni Delicatessen is dinsdag tot en met zaterdagen geopend en ook op koopzondagen. Alleen op vrijdagavond kun je er ook ‘s avonds (tot 19.30) een hapje eten. Kijk voor meer informatie op de website of bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie. 

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Belloni Delicatessen
Sluiten