Redactie
Redactie Dessertrecepten 20 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Zalige perziken uit de oven

Een heerlijk toetje van een van onze favoriete culy blogs Photo-Copy Ann. Ann Vertriest maakt de meest heerlijke gerechten en geweldige foto’s.

Doe de amandelen in een pannetje en zet op het vuur, laat ze lichtjes bruin worden en haal weer van het vuur. Snij de perziken middendoor en haal er de pit uit. Druk de perziken met de gesneden kant in de amandelen en schik ze in een ovenschaal.

Zet ze 30 minuutjes in een voorverwarmde oven op 180°. Doe de yoghurt in een schaaltje en roer er de kardemom en de honing onder.

Haal de perziken uit de oven en leg op een bord met daarop wat van de yoghurt. Zalig.

7468477736_11ee89f292_c7468478576_8e501dbec3_c

Volg Ann ook op Facebook: facebook.com/PhotoCopyAnn

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.