Redactie
Redactie Diner 18 apr 2012
Leestijd: 1 minuut

Venkelpasta à la Caroline

Een super diner recept van Caroline: venkelpasta!

Begin met een glaasje witte wijn voor jezelf in te schenken, dat kookt een stuk gezelliger. Snijd de venkel in kleine stukjes, smelt de roomboter in een pan en voeg de venkel toe. Zet het vuur laag en doe de deksel op de pan en laat de venkel in ongeveer twintig minuten gaar stoven. Roer af en toe.

Voeg eventueel nog een scheut witte wijn toe en voeg wanneer de venkel klaar is de room toe. Laat even warm worden en bestrooi met zout en flink wat versgemalen zwarte peper.

Kook intussen de tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Giet de pasta af en doe bij de venkel in de pan en roer goed door. Leg de venkelpasta op een bord en bestrooi royaal met Parmezaanse kaas. Schenk voor jezelf nog een glaasje wijn in en smullen maar!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.