Vega fajitas met avocado en tofu

Culy 2 dec 2015 Diner

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: vega fajitas met avocado en tofu.

Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil, snijd het vruchtvlees in gelijke plakken. Snijd de bosui in dunne reepjes en de tofu in dunne plakken. Pers het teentje knoflook uit.

Dep de tofu droog met een vel keukenpapier. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de tofu in acht minuten rondom bruin en krokant. Voeg de tomatenketchup, chilipoeder en knoflook toe en bak nog twee minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met de tofu, de bosui, de avocado een handje slamelange en één eetlepel zure room.

vega fajitas met avocado en tofuvega fajitas met avocado en tofu

Voor 4 personen:

  • 2 avocado’s
  • 4 bosuitjes
  • 400 gram tofu
  • 75 gram slamelange
  • 150 ml zure room
  • 8 tortillawraps
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 1 teentje knoflook
Reageer op artikel:
Vega fajitas met avocado en tofu
Sluiten