Redactie
Redactie Recepten 7 feb 2017
Leestijd: 1 minuut

Tagliatelle met artisjokharten, kappertjes en een gepocheerd eitje van ZTRDG

Elke week delen we een lekker recept van onze vrienden van ZTRDG.NL. Deze keer: tagliatelle met artisjokharten, kappertjes en een gepocheerd eitje.

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Pers de knoflook uit en snijd de peterselie, ansjovis en kappertjes fijn. Meng alles met de olijfolie en breng op smaak met zout en peper.

Breng een ruime pan water met een scheutje azijn aan de kook. Breek een ei voorzichtig in een schaaltje. Maak met een lepel een draaikolkje in het kokende water en giet het ei er voorzichtig in. Pocheer circa 4 minuten op laag vuur, schep het ei voorzichtig uit het water met een schuim- spaan en spoel goed af met warm water. Herhaal met het tweede ei.

Verwarm een koekenpan en bak het peterselie-mengsel een halve minuut op laag vuur. Roer de pasta en de artisjokharten erdoor. Verdeel de pasta over de borden, leg het gepocheerde eitje bovenop en bestrooi met Parmezaan.

Tagliatelle met artisjokharten

Op ZTRDG.NL vind je heerlijke recepten van seizoensgebonden en vaak biologische producten. Bestel met één klik een recept of doe je boodschappen direct vanuit je luie stoel. Knettervers (vandaag bezorgd is gisteren geoogst!) wordt alles bij je thuisbezorgd. 

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.