Bloemkoolpizza met aubergine en ham van ZTRDG

Culy 2 feb 2017 Recepten

Elke week delen we een lekker recept van onze vrienden van ZTRDG.NL. Deze keer: bloemkoolpizza met aubergine en ham, met als basis de pizzabodems van Magioni.

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Verdeel het bakje tomatentapenade over de bloemkoolpizza-bodems. Bak knapperig in de oven volgens de tijd op de verpakking.

Laat ondertussen een grillpan heet worden. Snij de aubergine in plakken en grill ze aan beide kanten tot er mooie streepjes zichtbaar worden.

Haal de pizza’s uit de oven, beleg met plaatham, rucola en Mariejetjes en versier met grof gehakte amandel. Besprenkel met olijfolie en serveer direct.

Bloemkoolpizza

Op ZTRDG.NL vind je heerlijke recepten van seizoensgebonden en vaak biologische producten. Bestel met één klik een recept of doe je boodschappen direct vanuit je luie stoel. Knettervers (vandaag bezorgd is gisteren geoogst!) wordt alles bij je thuisbezorgd. 

Voor 2 pizza's:

  • 1 bakje tomatentapenade
  • 2 pizzabodems van Magioni
  • ½ aubergine
  • 6 plakken Brabantse plaatham
  • 30 gram rucola
  • 8 snoeptomaatjes
  • Amandelen, grof gehakt
  • Extra vergine olijfolie
Reageer op artikel:
Bloemkoolpizza met aubergine en ham van ZTRDG
Sluiten