Redactie
Redactie Diner 23 okt 2014
Leestijd: 1 minuut

Supersnel en superlekker: linguine met shiitake & groene asperges

Dit recept is supersnel en superlekker: linguine met shiitake & groene asperges!

Snijd de shiitake in plakjes en bak deze samen met het fijn geperste teentje knoflook in een koekenpan met wat olie of boter lichtbruin. Niet té lang, dan worden ze te zacht. Bak ook de groene asperge(tips) mee; je kunt deze, als je wil, ook kort blancheren.

Kook de linguine volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en voeg bij de shiitake en groene asperges in de pan. Hussel goed door en breng op smaak met peper, zout en een mooie extra vergine olijfolie. Garneer met de fijngehakte bieslook.

Culy

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.