Culy
Culy Drankjes 21 okt 2013

Spicy warme chocolademelk met rode peper

Tijdens deze koude dagen is een kop warme choco nooit een overbodige luxe, en zeker niet met een dagelijkse dosis pit in de vorm van rode pepers. 

Ook handig: onze tien regels voor de perfecte warme chocolademelk

Bron: Flickr

Zo maak je de chocolademelk

Verwarm de melk in een pannetje op laag vuur met de kruiden en breek de chocolade in stukjes. Klop ondertussen de slagroom luchtig, eventueel met de suiker.

Smelt vervolgens de chocolade in de melk en serveer met een mooie toef slagroom. Garneer eventueel met een klein (heel klein) snufje cayennepeper of cacao.

Wat eten we met Kerst? Download het gratis Culy Kerst Kookboek!

Schrijf je in de voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox

Reageer op artikel:
Spicy warme chocolademelk met rode peper
Sluiten