Redactie
Redactie Diner Bijgewerkt: 25 aug 2025
Leestijd: 1 minuut

Spicy gemarineerd lamsrack

Eigenlijk heeft een lamsrack maar weinig nodig, maar een beetje pit kan nooit kwaad!

Meng de hete saus en de honing in een kommetje. Snijd de knoflooktenen in acht partjes. Maak sneetjes in de lamsracks en stop daarin de partjes knoflook. Wrijf de lamsracks in met de zojuist gemaakte marinade. Laat het vlees minimaal een uur marineren. Liever vijf uur of een hele nacht.

Wikkel de lamsracks in aluminiumfolie. Rooster de racks vijf minuten op elke kant in het folie op een hete barbecue of in de oven. Haal de racks uit de folie en rooster ze in drie minuten aan alle kanten goudbruin.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.