Speculaas wentelteefjes

Mjam, speculaas wentelteefjes! Gemaakt door een van onze favoriete foodbloggers: Caroline.

Klop het ei met de melk en de speculaaskruiden goed los. Verwarm steeds een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Doop de boterhammen om en om in de melk, niet te lang, anders vallen ze uit elkaar. Bak ze aan beide kanten bruin.

Roer ondertussen de verkruimelde speculaasjes door de roomkaas. Serveer de wentelteefjes warm met een beetje roomkaas en bestrooi ze met poedersuiker en met de geschaafde amandelen.

  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • 1 theelepel speculaaskruiden
  • 2 eetlepels boter
  • 8 sneetjes oud witbrood, zonder korstjes
  • 4 speculaasjes, verkruimeld
  • 4 flinke el roomkaas
  • 2 eetlepels geschaafde amandelen, geroosterd
  • Poedersuiker
Reageer op artikel:
Speculaas wentelteefjes
Sluiten