Redactie
Redactie Ontbijt Bijgewerkt: 13 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Speculaas wentelteefjes

Mjam, speculaas wentelteefjes! Gemaakt door een van onze favoriete foodbloggers: Caroline.

kerstontbijt
Caroline Brouwer voor Culy

Zo maak je de speculaas wentelteefjes

Klop het ei met de melk en de speculaaskruiden goed los. Verwarm steeds een beetje boter in een koekenpan met antiaanbaklaag. Doop de boterhammen om en om in de melk, niet te lang, anders vallen ze uit elkaar. Bak ze aan beide kanten bruin.

Roer ondertussen de verkruimelde speculaasjes door de roomkaas. Serveer de wentelteefjes warm met een beetje roomkaas en bestrooi ze met poedersuiker en met de geschaafde amandelen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.