Culy Homemade: snelle pasta met geroosterde paprika en knoflook

Culy 31 jan 2014 Diner

Deze snelle pasta met geroosterde paprika heb je gegarandeerd binnen een kwartiertje op tafel! 

Zet een pan op het vuur met ruim water, en doe in een ander pannetje twee eetlepels van de olijfolie. Laat dit op middelhoog vuur warm worden en fruit hierin de uienringen. Snijd de paprika in reepjes en de knoflook fijn, en bak dit nog kort mee tot de knoflook begint te geuren. Breng op smaak met een beetje versgemalen zout.

Kook de spaghetti volgens de verpakking met een flinke snuf zout en voeg nu de rest van de olijfolie toe. Laat dit warm worden en op smaak komen, maar voorkom dat je paprika wordt gefrituurd.

Verdeel de rucola over twee bordjes en giet de pasta af. Meng er het olie-paprikamengsel door en schep op de borden. Top met een beetje vers gemalen peper, eventueel wat Parmezaanse kaas en verse basilicum.

Lekker met een frisse tomatensalade, stukje vlees of vis.

Culy-receptfoto's-6

Voor 2 personen:

  • 250 gram verse spaghetti of 200 gram gedroogde
  • 3 geroosterde rode paprika’s
  • 50 gram rucola
  • 1 middelgrote witte ui
  • 1 teen knoflook
  • Vers gemalen zwarte peper
  • Optioneel: Parmezaanse kaas en verse basilicum
Reageer op artikel:
Culy Homemade: snelle pasta met geroosterde paprika en knoflook
Sluiten