Culy
Culy Diner 17 nov 2015

Snelle gado gado

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: snelle gado gado.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng nog een grote pan met water en zout aan de kook. Doe de eieren met water in een steelpannetje, breng het water aan de kook en kook de eieren vijf minuten.

Snijd ondertussen de snijbonen in stukjes en snijd de Chinese kool fijn. Doe als eerste de snijbonen in de pan met het kokende water. Haal ze er na drie minuten weer uit. Spoel af met koud water om het kookproces te stoppen.

Hang daarna de taug├ę en de Chinese kool even kort in het kokende water en spoel daarna eveneens af met koud water. Snijd de komkommer in lange repen.

Giet ondertussen de eieren af en snijd in vieren. Warm de sat├ęsaus op met de sambal en roer goed door.

Verdeel de rijst over de kommetjes. Leg daarop de Chinese kool, taug├ę, snijbonen, komkommer en ei. Schep sat├ęsaus eroverheen en maak af met de gebakken uitjes en kroepoek.

Dagelijks de lekkerste recepten rechtstreeks in je inbox

De lekkerste mail die je in je inbox kunt ontvangen

Reageer op artikel:
Snelle gado gado
Sluiten