Redactie
Redactie Dessertrecepten Bijgewerkt: 25 aug 2025
Leestijd: 1 minuut

Prachtige koffie pannacotta met pecannoten

Hoe maak je pannacotta met koffie?

Kook de melk, room en suiker samen in een pannetje. Week de gelatineblaadjes in een kommetje water, knijp ze daarna uit en voeg toe aan de espresso (espresso moet warm zijn, maar niet loeiheet).

Doe de espresso (waar de gelatine in is opgelost) bij het roommengsel en roer goed door. Verdeel over de kopjes/glaasjes. Laten afkoelen en opstijven in de koelkast, minimaal 6 uur (liefst een hele nacht). Garneer de koffie pannacotta vlak voor het opdienen met (gekaramelliseerde) pecannootjes.

Leuk filmpje:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.