Culy Homemade: pittige vega radicchio salade

Culy 19 feb 2014 Lunch

Deze pittige vega radicchio salade is gezond, heerlijk scherp en supersnel te maken. De ultieme power lunch!

Bak de vegetarische maaltijdblokjes een paar minuutjes in een koekenpan in wat olijfolie of zonnebloemolie.

Haal de bladeren van de roodlof los en scheur of snijd de mozzarella in stukken. Leg de roodlof op een bord met de stukjes mozzarella erop. Hierop de gebakken vegablokjes.

Verdeel de kiemen erover en lepel de mosterd erover. Maak af met de olijfolie en zout en peper. Enjoy!

Rood aardewerken bord, € 4,95 van Dille & Kamille

Voor 2 personen:

  • 1 kropje roodlof (radicchio)
  • 1 bol mozzarella
  • 1 theelepel scherpe gladde mosterd
  • 1 eetlepel extra vergine olijfolie
  • zout & peper
  • 100 gram vegetarische maaltijdblokjes (of een andere vleesvervanger)
  • goede handvol Sprouty kiemen (een mix van ontkiemde kikkererwten, linzen, adukibonen, mungbonen en zwarte bonen)
  • Wat olie om in te bakken
Reageer op artikel:
Culy Homemade: pittige vega radicchio salade
Sluiten