Pastaschotel uit de oven met wilde zalm

Deze heerlijke pastaschotel komt bubbelend heet uit de oven en is goedgevuld met penne, wilde Alaskaanse zalm, spinazie en mozzarella.

Verwarm de oven voor op 200 graden (hetelucht oven 180 graden). Laat de zalm uitlekken en gooi het vocht weg. Eventuele huid en graten verwijderen, daarna de zalm in mootjes breken.

Kook de pasta volgens de verpakking. Bij de laatste minuut voeg je de spinazie toe aan het kokende water met pasta. Giet de pasta + spinazie af en doe het geheel in een ovenschaal.

Meng de pastasaus met de moten zalm en verdeel dit over de pasta en de spinazie. Voeg zout en peper naar smaak toe.

Leg de plakjes mozzarella er boven op en besprenkel alles met de broodkruimels. Zet de ovenschaal 10 tot 15 minuten in de de oven, totdat deze bruin is en borrelt. Eet smakelijk!

Meer culinaire artikelen lezen? Like ons op Facebook!