Redactie
Redactie Recepten 21 dec 2013
Leestijd: 1 minuut

Leuk voor de kids: eetbare kerstboompjes maken

Deze eetbare kerstboompjes die we zagen op de blog Brenda Kookt zijn ideaal om met kinderen te maken (smelt wel even van tevoren de snoepjes) en staan supersnel op tafel. 

Smelt de candy melts volgens de aanwijzingen op de verpakking (voeg eventueel een beetje zonnebloemolie toe). Leg de pretzelsokjes op een bakplaat. Zorg dat ze ver genoeg uit elkaar liggen zodat je de kerstboompjes kunt spuiten.

Spuit de kerstboompjes en zorg ervoor dat je de boompjes meteen versiert zodat de sprinkels in de zachte candy melts blijven plakken.

Laat de kerstboompjes goed opdrogen voor je ze van het bakpapier haalt.

De kerstboompjes kun je ongeveer 3 à 4 dagen in een luchtdichte trommel bewaren.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.