Culy
Culy Diner 17 april 2013

Lekkere marinade met citroen en honing

Hoewel een stukje vlees of vis heerlijk is au naturele, zijn wij niet vies van een goede marinade op z’n tijd. Culy lezer Dominique stuurde ons een recept voor marinade met citroen en honing, en geloof ons: totally worth trying!

Snijd de knoflook en de gember in schijfjes en meng alle ingrediënten goed met elkaar. Wrijf je vlees of vis (bijvoorbeeld een mooie rib-eye of zalmmoot) in met de marinade, dek af met folie en laat 1-3 uur marineren in de koelkast.

Keer tijdens het bereiden het stuk regelmatig om en bedruip zo nu en dan met de marinade.

Heb je over? Bewaar het dan nog ongeveer een week in een luchtdicht bakje of glazen potje in de koelkast.

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Lekkere marinade met citroen en honing
Sluiten