Redactie
Redactie Diner 2 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Vega fajitas met avocado en tofu

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: vega fajitas met avocado en tofu.

Halveer de avocado, verwijder de pit en de schil, snijd het vruchtvlees in gelijke plakken. Snijd de bosui in dunne reepjes en de tofu in dunne plakken. Pers het teentje knoflook uit.

Dep de tofu droog met een vel keukenpapier. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak de tofu in acht minuten rondom bruin en krokant. Voeg de tomatenketchup, chilipoeder en knoflook toe en bak nog twee minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.

Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wraps met de tofu, de bosui, de avocado een handje slamelange en één eetlepel zure room.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.