Culy
Culy Diner 14 oktober 2014

Spaghetti met verse spinazie en champignons

Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: spaghetti met verse spinazie en champignons. 

Kook de pasta al dente (beetgaar) volgens de instructies op de verpakking. Snijd de knoflook fijn en de champignons in partjes. Verhit een beetje olijfolie in een hapjespan of wok en bak de knoflook en champignons vijf minuten op middelhoog vuur.

Blijf het geheel omscheppen en voeg beetje bij beetje de spinazie toe. Roer de roomkaas door het geheel en voeg zout en peper naar smaak toe.

Verdeel de spaghetti over vier borden en schep de saus erover. Bestrooi met geraspte kaas.

Koken met aanbiedingen spaghetti

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Spaghetti met verse spinazie en champignons
Sluiten