Frittata met erwtjes, munt en brie

Culy 27 mrt 2015 Diner

Een lekker makkelijk recept voor elke dag: frittata met erwtjes, munt en brie. 

Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Snijd de blaadjes munt fijn en verdeel de brie in acht gelijke plakken. Verhit vervolgens een scheutje olie in een koekenpan en fruit de uienringen aan. Voeg de minikrieltjes toe en bak zeven minuten op laag vuur mee.

Kluts ondertussen in een grote kom de eieren samen met munt, peper en zout. Voeg de aardappel en ui toe en roer goed door. Maak de gebruikte koekenpan schoon en verhit er opnieuw een scheutje olie in. Giet het eimengsel in de pan en laat het op laag vuur in 25-30 minuten gaar worden.

Verdeel de frittata in vieren en verdeel over vier borden. Serveer met twee plakken brie per bord. Eet smakelijk!

Koken met aanbiedingen - frittata3

Voor 4 personen:

  • 500 gram minikrieltjes (voorgekookt)
  • 8 eieren
  • 200 gram brie
  • 300 gram (diepvries) doperwten
  • 3 takjes munt
  • 2 uien

 

Reageer op artikel:
Frittata met erwtjes, munt en brie
Sluiten