Culy
Culy Diner 23 september 2014

Frambozensalade met walnoten en avocado

Een lekker makkelijk recept voor elke dag: een zoete frambozensalade met gekaramelliseerde walnoten en avocado.

Snijd de avocado in stukjes. Was de frambozen met koud stromend water.

Verhit een koekenpan en voeg 2 eetlepels suiker met een half kopje water toe. Wacht tot het geheel licht stroperig wordt en voeg de walnoten toe. Roer de walnoten tot ze glimmen van de suiker.

Maak een dressing met 2 eetlepels olijfolie, de balsamico azijn, honing, zout en peper en roer tot het goed gemixt is.

Schep de sla op het bord en daarover de avocado, frambozen en walnoten. Besprenkel met de dressing en klaar!

Koken met aanbiedingen: frambozensalade met walnoten en avocado0007

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Frambozensalade met walnoten en avocado
Sluiten