Culy
Culy Diner 26 juni 2013

How-to: supersimpel goddelijke lamsracks roosteren

Op Buzzfeed vonden we dit heerlijke recept voor lamsracks met een jasje van gerookte paprikapoeder en roggebrood – the lazy way. Binnen 40 minuutjes klaar en dus niet alleen het ultieme show-off gerecht voor een feestje, maar ook lekker op vrijdagavond met een simpele salade.

Verwarm je oven voor op 230 graden. Maak in de keukenmachine een pasta van de olijfolie, knoflook, gerookte paprikapoeder, zout en peper. Voeg kleine stukjes roggebrood toe en mix tot alles goed gemengd is. Verwijder eventueel een teveel aan vet.

Smeer het zachte gedeelte van de lamsracks in met de pasta. Bestrooi met wat extra zout en peper. Rooster ongeveer 18 tot 20 minuten in de oven.

Het vlees is klaar als het zachte gedeelte 52 graden of meer is (gebruik hier een keukenthermometer voor). Enjoy! 

Lams rack stock

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
How-to: supersimpel goddelijke lamsracks roosteren
Sluiten