Redactie
Redactie Lunch 7 okt 2012
Leestijd: 1 minuut

Heerlijk gevuld stokbrood met geitenkaas en salami

Perfect voor op een feestje, als je wat vrienden op bezoek hebt of als je zin hebt in een feestelijk hapje in je eentje… Deze gevulde stokbroden zijn ideaal voor dat soort momenten, wij houden ervan! Je kan ze vullen met al het lekkers dat je kan bedenken, maar deze versie heeft toch wel een heel lekkere vulling: geitenkaas, zongedroogde tomaatjes, pittige salami..

Snijd beide uiteinden van het stokbrood af en maak het hol door met behulp van een scherp mes, lepel en je handen.

Mix de roomkaas met een mixer tot het smeuïg is en meng er de geitenkaas en knoflook mee. Voeg de rest van de ingrediënten toe.

Vul het brood vanuit beide kanten met het kaasmengsel, zorg dat je het stevig aandrukt. Pak het strak in vershoudfolie en leg het ten minste 2 uur in de koelkast, langer mag ook.

Haal vlak voor het serveren het brood uit de koelkast en snijd het in 1 cm dikke plakken. Om zo net mogelijke plakken te snijden is het, het handigst als je bij elke plak je mes vochtig maakt.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.