Culy Homemade: goddelijk mango-kokos-limoen toetje

Culy 31 jul 2013 Dessertrecepten

Dit mango-kokos-limoen toetje is supersnel te maken en zo ontzettend lekker!

Doe de stukjes geschilde mango, de zest, het sap en de kokosmelk bij elkaar in een blender en mix goed door. Schenk in mooie (Martini)glazen en garneer met een aantal blokjes mango. Je kunt het mengsel ook in een plastic ijsbak gieten, in de vriezer zetten en elk kwartier goed doorroeren met een garde. Zo heb je na een paar uur prachtig ijs.

Photo 27-07-13 18 10 48Photo 27-07-13 18 15 35Photo 27-07-13 19 43 00 (1)

Voor 2 personen:

  • 1 mango, geschild. Laat een paar blokjes over voor de garnering
  • Zest van een halve limoen
  • Sap van een hele limoen
  • 400 ml kokosmelk
Reageer op artikel:
Culy Homemade: goddelijk mango-kokos-limoen toetje
Sluiten