Redactie
Redactie Dessertrecepten 31 jul 2013
Leestijd: 1 minuut

Culy Homemade: goddelijk mango-kokos-limoen toetje

Dit mango-kokos-limoen toetje is supersnel te maken en zo ontzettend lekker!

Doe de stukjes geschilde mango, de zest, het sap en de kokosmelk bij elkaar in een blender en mix goed door. Schenk in mooie (Martini)glazen en garneer met een aantal blokjes mango. Je kunt het mengsel ook in een plastic ijsbak gieten, in de vriezer zetten en elk kwartier goed doorroeren met een garde. Zo heb je na een paar uur prachtig ijs.

Photo 27-07-13 18 10 48Photo 27-07-13 18 15 35Photo 27-07-13 19 43 00 (1)

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.