Krabcocktail met homemade cocktailsaus

Culy 10 okt 2014 Diner

Bart van Olphen, viskenner van het Instagram-kanaal Fish Tales, heeft een wekelijkse rubriek op Culy: Fishy Friday. Vandaag maakt hij een heerlijke krabcocktail mét homemade cocktailsaus.

Maak eerst de cocktailsaus. Klop de slagroom met de garde een beetje lobbig. Voeg de mayonaise, ketchup en whisky bij de slagroom en meng tot een geheel. Breng op smaak met zout en peper.

Was de sla en verdeel de sla over de glazen of een schaal. Snijd de avocado in plakken en verdeel over de sla.

Leg daar bovenop de krab en giet er wat saus over. Garneer met een partje citroen. Enjoy!

Voorgerecht voor 4 personen:

  • 350-400 gram krabvlees
  • 2 eetlepels slagroom
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel ketchup
  • 1 theelepel whisky
  • Zout & peper
  • 1 Romeinse sla
  • 1 avocado
  • ½ citroen
Reageer op artikel:
Krabcocktail met homemade cocktailsaus
Sluiten