Redactie
Redactie Diner Bijgewerkt: 15 feb 2024
Leestijd: 1 minuut

Culy homemade: tarbot a la Toscanini

Onlangs aten wij de meest lekkere tarbot bij het Italiaanse toprestaurant Toscanini in Amsterdam. Thuis namaken kan natuurlijk ook!

Zo maak je tarbot a la Toscanini

Eén citroen uitpersen en sap in schaal doen. Knoflook erboven uitpersen. Peterselie fijn knippen en erdoor roeren. Visfilets in citroenmengsel leggen en afgedekt 1 uur marineren in de koelkast.

Vis bestrooien met zout en peper. In koekenpan olie verhitten en hierin vis op de huidkant 2-3 minuten bruin en gaar bakken, daarna nog 1 minuut op de andere kant. Serveren met olijfolie en eventueel wat citroensap, gebakken zeekraal en gebakken bospaddenstoelen.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.