Redactie
Redactie Recepten Bijgewerkt: 30 jan 2025
Leestijd: 1 minuut

Broodje brisket met coleslaw en uienchutney

Brisket, we vertelden je er hier al alles over. Brisket op een broodje, met barbecuesaus, coleslaw en uienchutney, is een heerlijk maaltje. Als zware lunch of ehh, zwaar diner.

Tip: de brisket kun je natuurlijk zelf maken, lees hier hoe je dat doet. Je kunt ook voorgegaarde brisket bij Marks & Spencer kopen, deze hoeft alleen nog maar een halfuurtje in de oven. 

Bereid de brisket op jouw gewenste manier. Zorg dat -ie warm, gaar, sappig aan de binnenkant en krokant aan de buitenkant is. Besmeer de brisket met je favoriete barbecuesaus.

Halveer de broodjes en bestrijk alle binnenkanten met olijfolie. Grill ze kort in een grillpan.

Besmeer de broodjes met uienchutney. Leg hierop de brisket met saus en doe hierop een paar flinke lepels coleslaw. Kruid met peper en zout.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.