Culy Homemade: bietentartaar met geitenkaas

Culy 21 mei 2014 Diner

Een ideale lunch of voorgerecht: deze bietentartaar met geitenkaas, honing en vegetarische kipstuckjes.

Snijd de gekookte rode bieten in kleine blokjes. Snipper de ui. Meng de bietjes en de uitjes en breng op smaak met zout en peper naar smaak.

Bak de kipstuckjes of andere (vegetarische) stukjes in wat olijfolie of boter in de pan tot ze lichtbruin zijn.

Zet een ronde steker in het midden van het bord en doe hier het bieten-ui mengsel in. Druk zachtjes aan. Verkruimel de geitenkaas in stukjes over het bord en leg de kipstuckjes erbij. Haal de steker voorzichtig weg, druppel je favoriete honing over het geheel en geniet!

Voor 4 personen:

  • 400 gram rode bieten, gekookt
  • 125 gram geitenkaas, in stukjes
  • 1 witte of rode ui, gesnipperd
  • Zout & peper
  • Honing
  • Vegetarische kipstuckjes van de Vegetarische Slager, of anders vegetarische blokjes, of als je vlees eet: stukjes kippendij
  • Ronde steker
Reageer op artikel:
Culy Homemade: bietentartaar met geitenkaas
Sluiten