Redactie
Redactie Diner Bijgewerkt: 1 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Courgettepasta met spicy mangosaus

Dit recept voor courgettepasta met spicy mangosaus kregen we doorgestuurd van Jolijn van de prachtige blog Vegadutchie. Een inspirerende blog bomvol lekkere veganistische recepten.

Jolijn geeft ook fijne kookworkshops vol vega (en glutenvrije!) recepten, dus check zeker waar ze binnenkort te vinden is via haar site.

Gebruik een julienne rasp of  ’spiraal rasp’ om de courgettepasta te maken.

Doe de ontpitte mango, munt, olijfolie, rode peper, gember en peper en zout in de keukenmachine en pureer tot een saus. Meng de saus met je handen door de pasta en verdeel over twee borden.

Garneer de pasta met de pistachenoten.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Kerst komt eraan! Kook mee met Culy 🎄

Van verfijnde voorgerechten tot magische desserts, ontvang dagelijks ons recept van de dag.