Redactie
Redactie Dessertrecepten 20 mrt 2014
Leestijd: 1 minuut

Brownie met marshmallows & cookie crumble

Ken je de blog A Cup of Life al? Hier vind je de leukste gerechten met prachtige foto’s, waaronder dit recept voor brownies met marshmallows en een crumble van koekjes. Klinkt ons als muziek in je oren, wat jij?

Verwarm je oven voor op 200 graden. Smelt de boter samen met de chocolade in een pannetje op zacht vuur en roer er af en toe doorheen (je mag dit ook au bain-marie smelten). In een aparte kom; meng de suiker met de eieren. Giet vervolgens in een beslagkom de gesmolten chocolade en sla hier het ei-suikermengel voorzichtig doorheen. Voeg ook de bloem, de cacao, het bakpoeder en het zout toe.

Giet dit mengel in een vierkant bakblik en bak het 25 minuten (tot de bovenkant knapperig is). Laat dit vijf minuutjes afkoelen en zet de grill aan.

Bedek de brownies met marshmallows en zet ze drie minuten onder de grill. Haal ze uit de oven en strooi gelijk de koekruimels erover. Met een heet mes snijd je de brownie in blokjes. Vaak moet je een cake laten afkoelen, maar ik vind deze brownie vers uit de oven het lekkerste! Vooral de marshmallow is dan nog zo lekker warm en half gesmolten.

Brownie3

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.