Culy Homemade: broodje Griekse kipsalade (als lunch of bij de borrel)

Wat gebeurt er als je al het lekkere van de Griekse keuken samenvoegt en combineert tot één goddelijke spread? Juist ja, dan krijg je een boterham met Griekse kipsalade om ú tegen te zeggen! Ideaal voor als je trek hebt in een lekkere lunch, maar even geen inspiratie hebt…

Van de kipsalade kun je een grotere portie maken die je een paar dagen in de koelkast bewaart, óf je maakt hem gewoon op de dag zelf nog op. Bij ons was dat laatste het geval, en dat heeft alles te maken met dat ‘ie simpelweg zo lékker is.

Ook lekker: smeer de kipsalade op kleinere toastjes, voor bij de borrel.

Broodje Griekse kipsalade
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Broodje met Griekse kipsalade

Scheur de gebraden kip in stukjes en doe ze in een grote mengkom.

Doe alle andere ingrediënten voor de kipsalade in de mengkom en roer goed. Proef en kruid af met zout en peper.

Verdeel het mengsel over twee dikke boterhammen. Dit gaat makkelijk met een eetlepel.

Werk af met nog wat verse peper van de molen.

Meer lekkere broodjes

Wat eten we vandaag?

Schrijf je in de voor de mailing voor de lekkerste inspiratie

Reageer op artikel:
Culy Homemade: broodje Griekse kipsalade (als lunch of bij de borrel)
Sluiten