Redactie
Redactie Dessertrecepten 5 jul 2012
Leestijd: 1 minuut

Bishop’s Fingers koekjes

Bishop’s Fingers zijn heerlijke koekjes voor bij de koffie of desserts. Dit recept komt van de baksters van Goddelijkehuisvrouw.nl

Verwarm de oven voor op 160 graden. Vet een vierkante bakvorm van achttien centimeter in met boter (een grotere vorm kan ook, probeer je dan wel aan de verhoudingen in het recept te houden). Doe alle ingrediënten behalve het amandelschaafsel in een keukenmachine en meng goed. Maak er met je handen een deegbal van en duw het in de vorm. Bestrooi met het amandelschaafsel.

Bak 30-35 minuten in de oven tot het lichtbruin kleurt. Bestrooi met een beetje kristalsuiker als de koek nog warm is en laat verder afkoelen. Snijd vervolgens in lange repen en serveer eventueel met een bolletje ijs en fruit naar smaak.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.