Bietenravioli met geitenkaas en crispy bacon

Weer een lekker recept uit de Koken met Aanbiedingen app: bietenravioli met geitenkaas en crispy bacon. Heb jij de app al gedownload op je smartphone?

Kijk voor meer informatie over dit gerecht hier

Snijd de peer in dunne plakken. Laat de voorgekookte bieten uitlekken in een vergiet en snijd de bieten vervolgens in 24 dunne plakjes.

Meng in een kom de geitenkaas met de tijm, peper en zout. Draai met je handen de zachte geitenkaas in balletjes van ongeveer drie centimeter groot.

Leg 12 bietenplakjes op een schaal en verdeel er de geitenkaas over. Dek vervolgens af met de resterende bietenplakjes en druk zachtjes de randen aan.

Verhit een koekenpan zonder olie en bak de bacon in vijf minuten rondom krokant. Verdeel de ijsbergsla, de krokante bacon, de peer en de bietenravioli met geitenkaas over de borden. Garneer met balsamicoazijn.

bietenravioli-met-geitenkaas-en-crispy-bacon-4bietenravioli-met-geitenkaas-en-crispy-bacon-2