Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Recepten 21 jul 2022
Leestijd: 1 minuut

Sweet Garlic biefstukspiesjes met bosui en pinda’s

Deze biefstukspiesjes zijn heel simpel, maar zó lekker! De sappige stukjes biefstuk, bosui en kerstomaten gaan op een spiesje en hoeven maar kort te grillen op de barbecue. Daarna krijgen ze een lekkere drizzle Sweet Garlic Sauce en bestrooien we ze met fijngehakte pinda’s.

Klik hier wanneer de video niet wordt getoond

Misschien moet je de ingrediënten in dit recept maar meteen verdubbelen. Want deze biefstukspiesjes zijn zó verslavend, dat je er meteen meer van wil maken. Je kunt dus gerust nog meer mensen uitnodigen om te komen barbecueën

De barbecue schoonmaken: 6 handige tips voor een glanzende barbecue

Biefstukpiesjes van de barbecue
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Sweet Garlic biefstukspiesjes met bosui en pinda’s

Meng de sojasaus, sesamolie, rijstazijn en honing in een kom. Snijd de biefstuk in blokjes van 1,5 centimeter en roer deze door de marinade. Dek de kom af en laat het vlees minstens een uur marineren in de koelkast.

Verhit de barbecue. Hussel de stukjes lente-ui en de kerstomaten met een eetlepel olijfolie in een kom. Rijg ze samen met de stukjes biefstuk om en om aan de spiesjes.

Grill de biefstukspiesjes op de hete barbecue ongeveer 5 minuten, tot het vlees mooi rosé is gebakken. Draai ze af en toe om voor gelijkmatige garing.

Drizzle de Heinz Sweet Garlic saus over de spiesjes en bestrooi ze met de fijngehakte pinda’s.

Biefstukpiesjes van de barbecue
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

In samenwerking met Heinz

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.