Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 19 sep 2018
Leestijd: 1 minuut

Video: de trailer van Chef’s Table seizoen 5 is hier!

Hoeveel parodieën er ook worden bedacht op Chef’s Table (die trouwens vaak behoorlijk vermakelijk zijn…): het blijft een heerlijke serie om naar te kijken. Letterlijk. Goed nieuws voor alle fans van deze ultieme foodie serie: op 28 september start op Netflix het nieuwe, vijfde seizoen van Chef’s Table!

Chef’s Table: seizoen 5

Nu natuurlijk de hamvraag: welke beroemde en getalenteerde chefs gaan we zien in dit nieuwe seizoen? Om te beginnen de Spaanse chef Albert Adrià: het minstens zo getalenteerde broertje van Ferran Adrià (El Bulli).

Chef Bo Songvisava stort zich in Thailand in haar restaurant Bo.Lan op slow-food en de kookstijl van chef Musa Dağderiven uit Turkije draait vooral om traditie.

Chef's Table seizoen 5

Wanneer op Netflix?

Maar ook Christina Martínez is een chef met een bijzonder verhaal: ze is een Mexicaanse immigrante zonder verblijfsvergunning, die in Philadelphia het restaurant Barbacoa runt.

Wat drijft deze chefs en hoe komen zij tot hun bijzondere – en heerlijke – creaties? Je ziet het vanaf 28 september op Netflix.

Hieronder bekijk je alvast de trailer van Chef’s Table seizoen 5:

Chef’s Table: Season 5 | Official Trailer [HD] | Netflix

The Emmy-Nominated series returns with four remarkable chefs digging past the surface of the fine-dining world. Only on Netflix, September 28.

Meer over Chef’s Table:

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.