Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 15 apr 2021
Leestijd: 1 minuut

In het tv-programma Snackmasters maken Nederlandse chefs bekende snacks na

Snackgek? Zorg dat je vanaf 27 april wekelijks voor de buis zit met je favoriete hapjes binnen handbereik. Je gaat namelijk gegarandeerd trek krijgen van het nieuwe tv-programma Snackmasters dat dan op RTL4 zal worden uitgezonden. In deze serie gaan bekende chefs als Dennis Huwaë, Ron Blaauw en Hans van Wolde de strijd aan om iconische snacks zo goed mogelijk na te maken.

Snackmasters

Ook Richard van Oostenbrugge, Jacob Jan Boerma, Bobby Rust, Margo Reuten en André Gerrits doen mee aan Snackmasters. In elke aflevering nemen twee chefs het tegen elkaar op om een bekende snack zo goed mogelijk na te maken. Wat voor snacks dat zoal zijn? Alles van Hamka’s chips tot aan Sultana’s, want het zullen zowel hartige als zoete snacks zijn.

Snackmasters wordt gepresenteerd door Miljuschka Witzenhausen en Martijn Krabbé. Miljuschka geeft je een kijkje in de fabriek waar iconische snacks van de lopende band rollen, Martijn volgt het ontwikkelproces van de chefs in the heat of the kitchen.

De perfecte chewy chocolate chip cookies van Miljuschka

Vanaf 27 april op tv

Komt dit concept je bekend voor? Kan kloppen: er is ook al een Engelse versie van het programma, Snackmasters UK. Daarin zagen we Britse chefs eerder al zwoegen op het nabootsen van een Kitkat en een Whopper. Dat bleek ontzéttend moeilijk. Je kunt er dus donder op tegen zeggen dat dit vermakelijke én smakelijke tv zal zijn.

Snackmasters is vanaf 27 april om 20:30 te zien op RTL4.