Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 1 nov 2018
Leestijd: 1 minuut

Happy holidays! Starbucks heeft nieuwe kerst specials op het menu staan

Oké, het moet eerst nog Sinterklaas worden, maar stiekem hebben wij al heel veel zin in Kerstmis. Al helemaal nu we de nieuwe kerst specials van Starbucks in onze mailbox aantroffen. Naast twee oude bekende zijn er drie nieuwe koffie specials aan het kerstmenu toegevoegd.

Can you hear the sleigh bells ringing? Nou, wij wel hoor. Welke ga jij als eerste proberen?

De Starbucks kerst specials van 2018

Naast de twee oude bekende koffies (Gingerbread Latte en Toffee Nut Latte) wordt het kerstmenu van Starbucks aangevuld met drie nieuwe smaken. Warning: het water gaat je zo in de mond lopen.

Kerst specials van de Starbucks

Christmas Brulee Latte

Een variant op de traditionele crème brulee. Een latte van romige, gestoomde eierpunch met een rijke crème brulee-saus. Gemengd met een vers gezette espresso en zachte kruiden. En last but not least: de latte wordt ook nog afgetopt met crème brulee twinkles.

Caramel Brulee van Starbucks voor kerst 2018

Salted Caramel Brownie Hot Chocolate

Warme chocolademelk? Yes please! Deze warme choco wordt gemaakt van gestoomde melk en mokka saus in combinatie met gezouten karamelsaus. En om ‘m nog even aan te dikken een lekkere dot slagroom van gezouten karamel brownie, browniekruimels én bros van gezouten karamel. De perfecte balans tussen zoet en zout, aldus Starbucks.

Salted Caramel Brownie Starbucks kerst 2018

Flat White with Cinnamon Spice

Sugar, spice and everything nice gaat volledig op voor deze kerst flat white. Een verse espresso met een vleugje kardemom, vanille en kaneel voor een verfijnde twist. Door de melk wordt kaneelsuiker gestoomd en over de espresso gegoten voor een extra Christmassy touch. All I want for Christmas, is yoooouuuu-hou-hou-hou!

Voordat je naar de koffieketen rent: 10 dingen die je niet wist over Starbucks
Flat White with Cinnamon Spice Starbucks kerst special 2018

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.