Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 25 feb 2021
Leestijd: 1 minuut

Dit zijn de nieuwe smaken paaseitjes van de HEMA (zure mat-knetter anyone?)

Sour belt popping candy staat er op één van de nieuwe smaken paaseitjes van de HEMA (want daar doen ze tegenwoordig veel in het Engels). Naast zure mat-knetter zijn er nog twee bijzondere nieuwe smaken die je dit jaar met pasen in je mandje kunt stoppen.

Naast de “gouwe ouwe”, en vertrouwde smaken als hazelnoot, toffee-coffee, stroopwafel en pindakaas (de bestseller), zijn er dit jaar weer drie nieuwe smaken geselecteerd voor het paaseitjes-schap.

De nieuwe paaseitjes van HEMA

Melk-hagelslag heeft volgens het warenhuis net wat meer ‘bite’ dan het klassieke melkchocolade paaseitje. En durf je het aan om het paaseitje melk met zure mat en knettersuiker in je mond te stoppen, dan ervaar je volgens HEMA een fris zuurtje, lekkere zoete crème en een explosie van knettersuiker in je mond.

Ook aan de vegans is gedacht met een plantaardige paaseitje (in een stoer jasje met camo-print, moeten we erbij zeggen).

Bron: HEMA

Ei-catcher

Wil je een echte ei-catcher op tafel of cadeau doen aan iemand, dan zijn er ook nog drie grote luxe paaseieren in de smaken crazy popping disco dip, crunchy crips en chunky cookiedough.

De nieuwe paaseitjes van HEMA zijn online te bestellen. 

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.