Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 9 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Nu te koop: keukentextiel en servies van Miljuschka!

Van een hip asymmetrisch schort tot aan oogstrelende bowls en borden: Miljuschka Witzenhausen weet precies wat we nodig hebben in de keuken. De bekende foodie die je onder andere kent van 24 Kitchen en RTL Boulevard heeft daarom nu haar eigen lijn met keukentextiel en servies uitgebracht in samenwerking met New Edition.

Servies van Miljuschka

Mil & Match heet de lijn (Miljuschka: “Ik werd wakker en ik wist het!”) en je kunt er dan ook naar hartelust mee mixen & matchen. De kleuren van de bowls, borden en bekers passen immers perfect bij elkaar. Roze, blauw, wit en hout: uitgevoerd in zachte pasteltinten. En ze zijn ook nog eens stapelbaar: “Dat vind ik zelf altijd fijn”, aldus Miljuschka.

Er zijn borden, bowls, mokken en ook nog eens toffe asymmetrische schorten die niet onderdoen voor een hip zomerjurkje.

Servies van Miljuschka

Fantastisch op elke foto

Je kon al servies inslaan van Janny van der Heijden en Yvette van Boven, en nu maakt dus ook Miljuschka het je mogelijk om je gerechten te presenteren op Instagrammable mooie borden en kommen. Extra pluspunt: “Met die matte finish staat het ook nog eens fantastisch op elke foto”, aldus Miljuschka.

En waarom dan een eigen servieslijn? Miljuschka: “Eten is herinneringen maken. Herinneringen aan dat ene, heerlijke gerecht van je oma; herinneringen aan samen aan tafel, of lekker lui op de bank. Als je kookt, zorg je voor elkaar.”

Mil & Match – het keukentextiel en servies van Miljuschka – is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

Servies van Miljuschka
Servies van Miljuschka
Schort van Miljuschka

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.