Nancy van Batenburg
Nancy van Batenburg Culinair nieuws 3 mrt 2020
Leestijd: 1 minuut

Bij Pulitzer’s Bar kun je binnenkort een cocktail kiezen op basis van geur

Een cocktail uitkiezen op basis van geur: het kan binnenkort bij Pulitzer’s Bar in Amsterdam. Tijdens Amsterdam Cocktail Week (van 16 t/m 22 maart) staat de fantastische bar van het Pulitzer hotel aan de Keizersgracht in het teken van geur. Ben jij zo iemand die graag overal aan snuffelt, dan is dit iets wat je móét ervaren.

Normaliter tuur je wat naar een menukaart als je een cocktail wil bestellen en kies je je drug of choice uit aan de hand van ingrediënten die je aanspreken. Pulitzer’s Bar zet dat idee op z’n kop. Een week lang kies je hier je cocktail uit aan de hand van geur, zonder te weten wat er precies in het drankje gaat.

Cocktails op basis van geur

Ga dus af op die reuk van je, dan zou het zo maar kunnen dat je een cocktail met kersen & tonka als hoofdingrediënten voor je neus krijgt. Of eentje met kokosnoot, mango & pimento. En denk je dat je zou kunnen ruiken dat er macadamia en munt in je cocktail zitten? Probeer het uit, bij Pulitzer’s Bar.

Alle cocktails bevatten de witte William George Rum en London Essence. Dat zijn mixers met een gedistilleerde essence, die een unieke aromatische smaak toevoegen aan cocktails.

Pulitzer's Bar
Bron: Pulitzer Amsterdam

Amsterdam Cocktail Week

Krijg je geen genoeg van deze geur experience, dan kun je je ook nog opgeven voor een Masterclass over rum en geur van de bartender van Trailer Happiness: de beroemde rum bar in Londen. Op zaterdag doet deze Britse bar een take-over en verandert Pulitzer’s Bar voor één avond in een Tiki Rum Bar. Yah man!

Het adres van Pulitzer‘s Bar:

Keizersgracht 234, Amsterdam

Check het Facebook event of kijk voor meer informatie op de website van Amsterdam Cocktail Week.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.