Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 14 sep 2020
Leestijd: 1 minuut

Yay! De Pindakaaswinkel lanceert een nieuwe tijdelijke smaak: appeltaart (!)

Ze hadden al karamel-zeezout, ze hadden al dadel-kaneel, ze hadden al knoflook-gebakken ui,… En alsof dat (samen met de 7 andere smaken) nog niet genoeg was, doen de mannen van De Pindakaaswinkel er heel binnenkort nog een schepje bovenop met een gloednieuwe tijdelijke smaak.

En dat is ál-tijd weer een feest!

De Pindakaaswinkel

De Pindakaaswinkel: hoe zat dat ook alweer? De Pindakaaswinkel was de allereerste winkel gespecialiseerd in pindakaas in ons land. Ze openden in 2016 in Amsterdam-Oost en hebben inmiddels 8 winkels waarvan één in België. Daarnaast zijn ze op verschillende plekken in Nederland te koop.

Hun pindakaas is gemaakt van nothing but pinda’s, plus hun bijzondere smaakmakers natuurlijk. De pindakaas van De Pindakaaswinkel is dus niet alleen erg lékker, maar ook nog eens palmolie-vrij! En da’s best uniek.

De nieuwe tijdelijke smaak van De Pindakaaswinkel

En de nieuwe smaak iiiiiis….. Appeltaart! Met echte stukjes appel, rozijnen en heerlijke biologische boterkoek is het een perfecte smaak voor de herfst.

Daarmee is het de eerste keer dat De Pindakaaswinkel een brug slaat tussen taart en pindakaas. Wellicht gaat er op deze manier weer een hele nieuwe wereld van combinaties open, aldus de Pindabazen. Dat klinkt alvast als muziek in onze oren…

nieuwe smaak Pindakaaswinkel met appeltaart
Bron: De Pindakaaswinkel

Waar kopen we dit?

De nieuwe smaak wordt 21 september gelanceerd zal in een beperkte oplage van 1500 potten geproduceerd worden. Een uniek goedje dus!

De Pindakaas zal online te koop zijn via en in de fysieke winkels van De Pindakaaswinkel. 

Meer met pindakaas?

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.