Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 7 dec 2020
Leestijd: 1 minuut

Dit is de nieuwe kerst-pindakaas van De Pindakaaswinkel

Tromgeroffellllll! De Pindakaaswinkel komt met een nieuwe kerstspecial. Het gaat om een beperkte oplage en wij hebben een stérk vermoeden dat jij zo’n potje wilt.

De nieuwe smaak is een kerstspecial die de pindabazen van de Pindakaaswinkel nog nooit eerder op de markt hebben gebracht.

De Pindakaaswinkel

De Pindakaaswinkel: hoe zat dat ook alweer? De Pindakaaswinkel was de allereerste winkel gespecialiseerd in pindakaas in ons land. Ze openden in 2016 in Amsterdam-Oost en hebben inmiddels 8 winkels waarvan één in België. Daarnaast zijn ze op verschillende plekken in Nederland te koop.

Hun pindakaas is gemaakt van nothing but pinda’s, plus hun bijzondere smaakmakers natuurlijk. De pindakaas van De Pindakaaswinkel is dus niet alleen erg lékker, maar ook nog eens palmolie-vrij! En da’s best uniek.

Kerstspecial van De Pindakaaswinkel

En hoe ziet zo’n kerstspecial er dan uit?

Als een potje good old Naturel pindakaas, bedekt met pure chocoladesterretjes. Daarbovenop ligt ook nog eens een kerstfiguurtje van melkchocolade, de eer aan wie de pot ‘t eerst openmaakt…

Ook leuk: in 50% van de potten zit een kerstman als figuurtje, in de andere 50% een rendier. Wij willen ze allebei, dat snap je.

Kerst special
Bron: Nancy van Batenburg voor Culy

Waar kopen we dit?

De kerstspecial van De Pindakaaswinkel wordt vandaag (7 december) gelanceerd zal in een beperkte oplage van 1500 potten geproduceerd worden. Een uniek goedje dus!

De Pindakaas zal online te koop zijn en in de fysieke winkels (en verkooppunten) van De Pindakaaswinkel. 

Meer met pindakaas?

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.