Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 26 aug 2018
Leestijd: 1 minuut

Speciaal voor alle lefties: er zijn nu Oreo’s voor linkshandigen

Alle lefties opgelet! Er zijn nu Oreo’s speciaal voor linkshandigen. Je leven is als linkshandige natuurlijk al moeilijk genoeg en Oreo vond dat zij daar wel iets aan konden doen. Het antwoord? Een Oreo-koekje dat is gemaakt voor mensen die links zijn.

Mocht je ‘t erg zwaar hebben in het leven als linkshandige: redding is nabij! De nieuwe Oreo’s die werden uitgebracht op de dag van de linkshandigen zijn speciaal ontworpen om de lefties onder ons het leven makkelijk te maken. We horen je denken: hoe dan? Wat is er links- of rechtshandig aan een Oreo? Dat zullen we je even haarfijn uitleggen.

Oreo's voor linkshandigen
Bron: The Junkfood Aisle

De linkshandige Oreo

De Oreo is een koekje dat je op een bepaalde manier eet: twist it, lick it, dip it. En bij die eerste stap is de Oreo ontworpen om de rechterkant op te twisten.

Een enorme struggle voor de linkshandige mens, natuurlijk. Dus daarom: een variant die je de andere kant op moet twisten. Speciaal voor alle left-minded people. Check ook de video hieronder!

Kun je eindelijk ook deze Oreo recepten maken:

This OREO Goes Out To All The Left-Handers (30)

Lefties have had it hard. So this International Left-Handers Day, we created a limited-edition Left-Handed OREO cookie package. Sign up so you can twist, lick, and dunk the left way at http://lefthandedoreo.com.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.