Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 24 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Mooi stuk vis in huis halen? Check de nieuwe online viswinkel Fish Tales

Gaan je smaakpapillen al dansen bij de gedachten aan fruits de mer, vis in zoutkorst, pasta alla vongole of mosselen met friet? Hier komt een goede tip: met de online viswinkel van Fish Tales haal je de mooiste stukken vis in huis. En dat kost je zelf een mínimum aan moeite.

Een mooi stuk vis

Met een mooi stuk vis heb je eigenlijk al 95% van een steengoede maaltijd in huis. Want goede vis, die smaakt zelfs met een minimale bereiding wonderlijk. Een beetje olijfolie, zout & peper en wat citroen en hup: je hebt een spektakelstuk waar de hele tafel zich op verlekkert. Of een pasta vongole, die uit belachelijk weinig ingrediënten bestaat maar toch weer ontzettend krachtig smaakt door de kokkels.

Daarom vinden wij vis het ideale gerecht om te serveren wanneer je gasten hebt en zelf niet uren in de keuken wil staan. Of gewoon wanneer we onszelf op een klein beetje luxe willen trakteren, na een lange dag. Kortom: goede vis is iets wat wij graag in huis hebben.

vis van de webshop van Fish Tales
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Fish Tales’ nieuwe webshop

Waar we onze vis dan kopen? Bij de visboer natuurlijk… Of via de nieuwe online viswinkel van Fish Tales. Die is onlangs in het leven geroepen en jongens toch: wat is dat een handig gegeven! Wat meteen opvalt? Het Fish Tales assortiment is uitgebreider dan ooit.

Zo is er naast blikvis ook heel veel verse vis en een uitgebreid assortiment aan fruits de mer. Een mooi groot stuk zalm (die zo vers is dat ‘ie in je mond smelt), oesters, Hollandse garnalen, wulken, palourdes, kreeft… De kwaliteit bij al deze producten ligt – zoals we van Fish Tales gewend zijn – gigantisch hoog. Daarnaast hebben ze ook een aantal extra’s zoals een Zeeuws broodje, mosselgroenten of Zeeuwsche Zoute.

Pure luxe

Daarbij komt nog eens het gemak waarmee de producten bij je thuis geleverd worden. De verse vis krijg je gekoeld thuisbezorgd. Daarbij kun je de producten ook invriezen (handig als je last minute gasten over de vloer hebt!) en dus meteen in grotere hoeveelheden bestellen. En hadden we al gezegd hoe móói al die fijne producten zijn? Daar kan de doorsnee supermarktvis in de verse verte niet tegenop.

Kortom: bestellen bij de online viswinkel van Fish Tales voelt als pure luxe.

Bestellen kan via de online webshop van Fish Tales. Goed om te weten: Fish Tales werkt wereldwijd samen met lokale visserijgemeenschappen die leven en vissen in harmonie met de natuur. Deze duurzame vangstmethoden dragen bij aan gezonde oceanen.

vis van de webshop van Fish Tales
Bron: Winnie Verswijvel voor Culy

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.