Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 21 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

Daar zijn ze weer: McDonald’s zet zoete aardappelfriet weer op het menu

Heb je vorig jaar de zoete aardappelfriet van de McDonald’s geproefd? Zo niet, dan was dat tot voor kort nog enorm balen, want de frietjes waren er maar tijdelijk. Maar team sweet potato fries kan haar hart weer ophalen: they’re back, baby!

Nu zijn zoete aardappelfrietjes sowieso goddelijk (en al helemaal als je ze bakt met onze tips om ze lekker knapperig te maken), maar die van McDonald’s spannen de kroon. En dat voor een klein prijsje.

Crispy McDonald’s friet

Let wel: de zoete aardappelfrietjes zijn ook dit jaar weer tijdelijk verkrijgbaar, dus wacht niet te lang met een bezoekje brengen aan het restaurant van de gouden bogen.

Happy Fri(es)day! Ben jij ook fan van de Sweet Potato Fries??? #McDonalds #McDonaldsBussum #Sweet #Potato #Fries #Weekend

18 Likes, 0 Comments – McDonald’s Bussum (@mcdonaldsbussum) on Instagram: “Happy Fri(es)day! Ben jij ook fan van de Sweet Potato Fries??? #McDonalds #McDonaldsBussum #Sweet…”

Online bestellen

Geen zin om met je luie billen van de bank af te komen en wél trek in een frietje? Je kunt het ook via UberEats bestellen.

Toch zelf maken?

Kan natuurlijk ook! Maak bijvoorbeeld een kapsalon met zoete aardappelfriet en kipshoarma (kan je natuurlijk ook de frietjes van McDonald’s voor gebruiken) of stop ze in een overheerlijke falafel bowl!

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.