Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 26 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Wil je proeven: Jonnie en Thérèse lanceren hun eigen spirits

Jaaa dit is gaaf: Jonnie en Thérèse Boer (van De Librije*** in Zwolle) hebben hun creatieve breinen weer maar flink laten draaien. Dit keer bedachten ze een nieuwe lijn aan gedistilleerde dranken: Botanical Spirits by Jonnie & Thérèse.

Ze hadden al een gin en Thérèse had al langer haar eigen wijnen. Stilzitten is sowieso niet echt besteed aan de twee. Want na hun pas geopende Bar Senang, werd vorige week bekend dat ze vanaf januari ook brasserie Janssen – een horecazaak die tegenover hun twee andere zaken in Zwolle zit – zullen overnemen.

Symbool voor teamspirit

En nu hebben ze dus ook hun eigen lijn met gedistilleerde dranken, een project dat de teamspirit tussen het powerkoppel symboliseert:

Deze lijn gaat over het samen bewandelen van ongebaande paden, en het ontdekken van onbeperkte mogelijkheden. Want wat gebeurt er met de smaaksensatie wanneer je het één verrijkt met het ander? Wat zijn de mogelijkheden om de toch al zo bijzondere klassieke smaken van rum en genever te perfectioneren met een bijzonder maceraat uit de hortus botanicus?“, klinkt het.

Spirits van Jonnie en Thérèse
Bron: De Librije

Botanical Spirits by Jonny & Thérèse

Botanical Spirits by Jonny & Thérèse is het resultaat van deze liefdevolle ontdekkingstocht, bestaande uit twee flessen: Jonnie’s Revenge en Thérèse’s Rumour.

  • Revenge is een sensationele genever met een bite en smaken van kaffir limoen, sinaasappel, citroenafrikaantjes en peper. Ruig meets exotisch.
  • Rumour is een sensuele rum met Mexicaanse dragon, gember en laos: een kus van Thérèse.

Waar koop ik de spirits?

De spirits zijn verkrijgbaar in Librije’s Winkel in Zwolle en online (cadeautip!).

Jonnie & Thérèse schenken hun spirits natuurlijk ook in hun restaurants De Librije, Brass Boer Thuis en Bar Senang, en later ook in hun restaurants op Bonaire en Curaçao.

Proost, op de liefde!

Spirits van Jonnie en Thérèse
Bron: De Librije

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.