Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 4 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Win een ‘In Case of Ed Sheeran’ diner met Heinz Tomato Ketchup bij Bluespoon!

Dat Ed Sheeran een onvoorwaardelijke fan is van Heinz Tomato Ketchup, moge duidelijk zijn. Hij heeft niet alleen het logo van het merk op zijn arm getatoeëerd, maar onlangs ook een eigen Heinz Tomato Ketchup uit mogen brengen: Edchup.

Maar daar blijft het niet bij. Ter promotie van Edchup schreef de zanger ook een tv-reclame voor het merk waarin hij zelf een rol speelt. De commercial met Ed is opgenomen in het Andaz hotel in Londen.

En daar hebben we meteen een bruggetje te pakken: naar het Andaz Amsterdam Prinsengracht, om precies te zijn. Want om de samenwerking tussen Heinz en de zanger te vieren ontwikkelden chef Iasonas Panagoulis en zijn team een exclusief menu voor restaurant Bluespoon in het Andaz. Met in de hoofdrol… Heinz Tomato Ketchup!

Ketchup-fan

Ed is namelijk zo’n grote fan van Heinz Tomato Ketchup dat hij de saus het liefst overal bij eet (en dus ook altijd bij zich heeft, waar hij ook heen gaat). Hoe prachtig het restaurant waar hij eet ook is en hoe fancy de gerechten ook zijn, met een beetje Heinz Tomato Ketchup erbij is het altijd nóg lekkerder.

De Britse zanger voegt aan elk gerecht Heinz Tomato Ketchup toe. En voor één keer doen chef Iasonas en zijn team dat nu ook. Met veel plezier hebben ze een exclusief 3-gangen menu ontwikkeld met als hoofdingrediënt Heinz Tomato Ketchup.

Bron: Heinz

Win een 3-gangenmenu

En misschien wel het lekkerste nieuws: jij kan twee plekjes voor dit exclusieve Heinz 3-gangendiner in restaurant Bluespoon in het Andaz Hotel winnen!

Wat eet je dan zoal tijdens dit exclusieve 3-gangenmenu? Vooraf wordt een Hip Hung Tartaar geserveerd, die bestaat uit haring, mosterd, ingemaakte uien, kwartelei, kruidenmayonaise en Heinz Tomato Ketchup-parels.

Als hoofdgerecht krijg je een ossenhaas met o.a. beenmerg, gebarbecuede prei, panko, nieuwe aardappelen en Heinz Tomato Ketchup naar smaak.

Het nagerecht is een ‘burger’ van chocolade met marshmallow en Heinz Tomato Ketchup-ijs.

Bron: Heinz

Zo doe je mee

Wil jij kans maken op dit Heinz-diner voor 2 personen? Reageer onder onze Instagram-post wat jouw favoriete gerecht is met Heinz Tomato Ketchup, tag je vriend(in) en keep your tomato ketchup fingers crossed!

Heb jij gewonnen? Dan mag je samen met een vriend of vriendin langskomen tussen 12 en 16 september. Houd dus voor de zekerheid een gaatje vrij in je agenda!

In Case of Ed Sheeran

En trouwens: dan kun je meteen de speciaal aan Ed Sheeran geserveerde fles Heinz Tomato Ketchup in de ‘In Case of Ed Sheeran’-vitrinekast aanschouwen.

Yep, dat lees je goed. In het hotel staat een speciale vitrine (de ‘In Case of Ed Sheeran-case’) met een fles Heinz Tomato Ketchup. De fles is speciaal voor de zanger gereserveerd, voor als hij weer op bezoek is.

Check hier de voorwaarden voor de winactie.

Foutje gezien? Mail ons! Jouw feedback maakt Culy nóg lekkerder.

In samenwerking met Heinz

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.