Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Culinair nieuws 5 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Smoooth dogg: gouden pindakaas van Snoop Dogg!

Dat Snoop Dogg zich in zijn carrière meer op food richt, werd duidelijk toen de Amerikaanse rapper vorig jaar een kookboek uitbracht. Maar er borrelde nog meer culinairs in het hart van de zanger. En wel in de vorm van een heel bijzonder smeerseltje. Een pot vol gouden pindakaas, welteverstaan.

In samenwerking met betaalprovider Klarna heeft Snoop Dogg een lijn vol exclusieve producten ontwikkelt. Denk aan toiletpapier van kasjmier, een opblaas-glijbaan van tien meter hoog én een pot pindakaas van goud.

gouden pindakaas van snoop dogg

Get smoooth met pindakaas

De samenwerking is ontstaan omtrent een marketingcampagne van het Zweedse bedrijf. Om aan te tonen dat de diensten van Klarna smooother than ever zijn, moest er iets worden bedacht dat net zo smooth is. En wat is er dan logischer dan een pot pindakaas? Precies.

Dus daarom introduceren de twee vanaf vandaag de romigste en lekkerste pindakaas die er bestaat. Smaakt dat naar meer? Mooi, dan krijg je ook meer. In elke pot zit namelijk 3,5 gram eetbaar goudpoeder verwerkt. Tsja, ‘t is een keer wat anders dan karamel-zeezout.

Ook lekker: Dit zijn de lekkerste recepten met pindakaas

Gouden pindakaas kopen

Je kunt een pot gouden pindakaas bemachtigen via de webshop van Klarna. Voor 15 euro is ‘ie helemaal van jou en kun je lekker beginnen met leeg lepelen.

Geen fan van pindakaas? Er zijn meer smoooth producten verkrijgbaar, zoals een opblaasbare, flamingoroze glijbaan (van €2500,-) of een rolletje kasjmier toiletpapier (voor €15,- krijg je vier rollen). Oh, en daar krijg je dan ook nog een handige reistas bij, zodat je overal je kasjmieren velletjes mee naartoe kunt slepen. Want wie eenmaal z’n billen afveegt met kasjmieren papiertje, wilt natuurlijk niks anders meer. Denk ik.

gouden pindakaas

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.