Winnie Verswijvel
Winnie Verswijvel Culinair nieuws 7 mei 2020
Leestijd: 1 minuut

Er is nu biershampoo van Gebrouwen door Vrouwen x HEMA

Dit jaar ligt er bij HEMA wel een héél tof moederdagcadeau in de rekken: een giftset met twee flesjes bier van Gebrouwen door Vrouwen en een shampoo die geïnspireerd is op datzelfde bier. Tof!

Gebrouwen door Vrouwen

Even een recap: het biermerk Gebrouwen door Vrouwen is zo’n zes jaar geleden gestart door de twee zussen Tessel en Do. Ze raakten geïnspireerd door een Amerikaanse collega die zelf bier brouwde. Dit willen we ook, dachten de dames en zo geschiedde.

Door de jaren heen kreeg het merk steeds meer bekendheid, groeide de fanbase en kregen ze hun eigen Gebrouwen door Vrouwen bar. No wonder, want doordat Tessel en Do voornamelijk met kruiden (in plaats van hop) brouwen, zijn de bieren heel toegankelijk en bijzonder van smaak.

Vanaf vandaag ligt er trouwens ook een Gebrouwen door Vrouwen boek in de winkel, waarin ze de lezer meenemen in het succesverhaal achter hun start-up.

gebrouwen door vrouwen x Hema
Bron: Hema

Biershampoo

Dit jaar bundelen de vrouwen de krachten met HEMA voor een tof moederdagcadeau. Het resultaat is een mooie giftbox met 2 flesjes bloesem blond bier (van 330 ml) en een bloesem shampoo van 300 ml. In de shampoo zit – naast het vlierbloesemaroma – ook hopextract.

Bijzonder, toch? En als je het ons vraagt ook nog eens een tof statement, want bier wordt toch vaak nog gezien als een drankje voor mannen.

gebrouwen door vrouwen x Hema
Hema

De giftbox is nú te koop bij HEMA voor € 10,-

Meer voor moederdag

Dagelijks de lekkerste recepten in je inbox 🥘

Een mail waar het water je al van in de mond loopt.